Elektrob Installaties – installateur woerden Bel direct
0348-431844

Besturingstechniek en elektrotechniek

Wij zijn als elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in besturingstechniek en automatisering. Diverse musea, zoals Nemo, de Beurs van Berlage in Amsterdam (simulatie van een beursgang) en de Deltawerken hebben onze expertise gevraagd om met besturingstechniek situaties na te bootsen. In het Ronald McDonald huis hebben wij de helikopter met besturingstechniek uitgerust, zodat de kinderen de helikopter kunnen bedienen.

Daarnaast verzorgen wij besturingstechniek in automatiseringstrajecten voor bedrijven. Zodra wij de opdracht krijgen om iets te automatiseren, maken wij een plan van aanpak en luisteren wij goed naar uw wensen. Vervolgens voeren wij de installatie uit, zoals we hebben afgesproken.

Wilt u meer weten over besturingstechniek, neem dan contact met ons op.

  • Besturingskast

 

Elektrob woerden is op 1 april 1989 opgericht en wij bestaan ruim 30 jaar. De laatste jaren is er veel gevarieerde ervaring opgedaan op het gebied van advies, planning en installatie. Het bedrijf is werkzaam in diverse vakgebieden zoals besturingstechniek en elektrotechniek. Wij willen u hierbij graag adviseren en helpen.

Wij proberen ons te onderscheiden in de markt. Doordat de monteurs ‘allround’ worden opgeleid is een flexibele inzet mogelijk.