Elektrob Installaties – installateur woerden Bel direct
0348-431844

Beveiliging en Borg erkend bedrijf 

Met de toename van de welvaart bevinden zich in onze huizen, kantoren en winkels steeds meer waardevolle- en aantrekkelijke spullen. Vaak is er ook geld aanwezig. Dit maakt het voor inbrekers een aantrekkelijk doelwit.

Inbraakpreventie begint bij het toepassen van deugdelijk hang- en sluitwerk. Daarnaast kan extra beveiligen in de vorm van een elektronische beveiliging een oplossing zijn.

Met onze kennis en ervaring ontwerpen, installeren en onderhouden wij elektronische inbraakbeveiligingssystemen, brand- & ontruimingsinstallaties en toegangscontrole voor particulieren, bedrijven, winkels en instellingen. Wij zijn een erkend  VEB bedrijf.

Wij stellen op basis van een risicoanalyse een beveiligingsplan op en geven u advies welke maatregelen van toepassing zijn op uw situatie. Dit op maat gesneden plan bevat uitgebreide informatie over de installatie en de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Alle informatie wordt binnen ons bedrijf op een veilige manier opgeborgen.

Elektrob is een erkend beveiligingsbedrijf en heeft de volgende keurmerken

  • VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven)
  • CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid)

 

Elektrob woerden is op 1 april 1989 opgericht en wij bestaan bijna 30 jaar. De laatste jaren is er veel gevarieerde ervaring opgedaan op het gebied van advies, planning en installatie. Het bedrijf is werkzaam in diverse vakgebieden zoals elektronische beveiligingssystemen, brand- & ontruimingsinstallaties en toegangscontrole. Wij willen u hierbij graag adviseren en helpen.

Wij proberen ons te onderscheiden in de markt. Doordat de monteurs ‘allround’ worden opgeleid is een flexibele inzet mogelijk.