Elektrob Installaties Bel direct
0348-431844

De nieuwste technologie op het gebied van wonen is domotica. Met domotica systemen verdwijnen uw zorgen over uw verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer! De domotica systemen van Uw Duurzame Installateur zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in uw huis of pand.

Wat is domotica?
Domotica zorgt voor de integratie van verschillende installaties zoals verlichting , (camera) beveiliging, verwarming, audio en/of video. Domotica maakt wonen en werken aangenamer, comfortabeler, bespaart energie, draagt bij aan een grotere duurzaamheid en kan voor extra veiligheid zorgen bij zowel aan- als afwezigheid.

Enkele voorbeelden van domotica:
– Bij vertrek schakelt u de beveiliging aan, automatisch gaat alle verlichting uit, wordt het koffiezetapparaat uitgeschakeld en gaat de verwarming naar de nachtstand. Eventueel kan er ’s avonds een aanwezigheid gesimuleerd worden.
– Indien u ’s nachts uit bed stapt gaat het licht onder uw bed aan zodat u uw sloffen kunt vinden, tevens gaat het licht op de gang en badkamer zachtjes branden. Bij terugkeer in bed zal het een druk op de schakelaar het licht automatisch doven
– Verlichting die aangaat als u de kamer binnenloopt.
– Zonneschermen die automatisch in of uit gaan als de zon gaat schijnen.
– Maar ook een paniekknop voor ouderen, waardoor het niet alleen comfortabeler maar ook langer mogelijk is om zelfstandig te wonen.

Domotica kent veel voordelen:

Duurzaamheid. U bepaalt waar verwarming en afkoeling nodig is. Het systeem geeft tevens aan wat u verbruikt. Hierdoor kunt u met één druk op de knop zien waarop u kan besparen.
Comfort. Met uw mobiel of bedieningspaneel heeft u controle over het hele huis of pand.
Controle op afstand. U kunt overal uw huis of pand beheren en controleren. Zo kunt u binnenkomen in een verwarmde en verlichte omgeving met het gebruik van uw smartphone. Of controleren of u alles heeft uitgezet.

De mogelijkheden met domotica zijn ongelofelijk groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Elektrob kijkt graag met u naar de mogelijkheden.  Neem hier contact met ons op.