Elektrob Installaties Bel direct
0348-431844

Uw eigen stroom opwekken. Niet meer afhankelijk zijn van de grillen van de grote energieleveranciers. Op een buitengewoon duurzame manier.

Zonne-energie is veel in het nieuws als alternatieve energiebron. De belangstelling voor het plaatsen van zonne-panelen groeit. Om meerderen redenen, waaronder de stijgende energieprijzen en de dalende prijzen voor betere zonnepanelen. Dankzij technologische ontwikkelingen genereren zonnepanelen een steeds hogere opbrengst. Ook dalen de prijzen door overcapaciteit aan de productiekant.

Waarom zonnepanelen ?

6 redenen om te investeren in uw eigen zonnepanelen

1. minder afhankelijk zijn van energieleveranciers
2. écht bijdragen aan een schoner milieu
3. een lagere energierekening
4. uw maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen als ondernemer: goed voor uw reputatie
5. uw investering binnen een acceptabele termijn terugverdienen
6. uw spaargeld op een nuttige manier inzetten

Zonnepanelen op uw dak.

Voor veel mensen lijkt het overstappen op zonnepanelen een hoop gedoe. Uw Duurzame Installateur neemt u veel werk uit handen. Eerste stap is te onderzoeken of uw dak geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen. Om optimaal gebruik te maken van de kracht van de zon zullen de panelen in de goede richting en de goede hoek geplaatst moeten kunnen worden. Optimaal is als de panelen in zuidelijke richting in een hoek van 35 graden geplaatst kunnen worden. Om uw eigen situatie goed in kaart te brengen heeft u professioneel en onafhankelijk advies nodig. Uw Duurzame Installateur analyseert en adviseert. Is de situatie optimaal, dan is de installateur gekwalificeerd om de panelen op het dak te plaatsen en de meterkast aan te passen. Wanneer uw situatie niet optimaal is, zal hij dit uiteraard ook aangeven.