Elektrob Installaties Bel direct
0348-431844

Elektrob Installaties B.V.

Elektrob is opgericht op 1 april 1989 en bestaat inmiddels bijna 28 jaar. De laatste jaren is er veel gevarieerde ervaring opgedaan op het gebied van advies, planning en installatie. Het bedrijf is werkzaam in diverse vakgebieden zoals licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, telematica, telefooncentrales, netwerken, zonnepanelen, laadstations voor elektrische auto’s  en domotica.

Wij proberen ons te onderscheiden in de markt. Doordat de monteurs ‘allround’ worden opgeleid is een flexibele inzet mogelijk. Er bestaan een aantal punten waarmee het bedrijf zich onderscheidt in de markt. Ten eerste kan men de up-to-date kennis als toegevoegde waarde beschouwen. Verder wordt er te allen tijde gestreefd naar een gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Hierbij wordt specifiek rekening gehouden met de wensen van klanten. Elektrob staat garant voor een hoge kwaliteit. Tot nu toe is deze werkwijze succesvol geweest. De behoeften van klanten zijn altijd bevredigd wat zich geuit heeft in tevreden klanten.

Elektrob is een erkend UNETO- VNI (Unie van Elektrotechnische Ondernemers), BORG (Stichting Kwaliteit Borging Preventie) en VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) installateur. De richtlijnen en voorschriften, die op grond daarvan worden gehanteerd betekenen voor klanten een extra garantie voor een oplossing ‘op maat’ voor hun opdrachten.

Wij zijn in het bezit van het VCA certificaat (Veiligheidscertificaat Aannemers). De richtlijnen en voorschriften die op grond daarvan worden gehanteerd betekenen voor onze klanten een extra garantie voor een oplossing “op maat” voor hun opdrachten.

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij uw Duurzame Installateur, een landelijk samenwerkingsverband tussen diverse installateurs op gebied van duurzame toepassingen zoals laadpunten, zonnepanelen en verlichting.

groepsfoto